Saturday, September 29, 2012

# KDrama # Korean

The Innocent Man | It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Lama dah tak cerita sal KDrama kan. Hehehe. Banyak je KDrama yang me layan but tak semua mampu menarik hati me. Amboi. Hahaha. Padahal tak berkutik pun dari tempat duduk bila dah start layan. :p

Terbaru ni me teringin sangat nak tengok KDrama baru lakonan Song Joong Ki. 

Sumber : Google
Bila agaknya me boleh start layan drama ni? Huhuhu. My lappy bermasalah. Hurm,,... Kena tunggu end of Oktober arr kut ni. Sabar. Skang ni buat sementara kembali melayan novel. I loikeeee~ :D

2 comments:

Follow me @munirah_izzan