Friday, October 26, 2012

Aisya Dah Pandai .... | It's TrueLy Me!!



Assalamualaikum dan salam 1Malaysia
Rasanya belum terlambat lagi untuk me ucapkan Salam Aidiladha buat semua warga muslimin dan muslimat.
Good news!! Good news!! Hehehe..
Excited me nak btau semua yang Aisya dah pandai meniarap!! Sukanya. Sukanya. Heeee~

First time..
First Aisya meniarap semalam. Sampai kampung and me letak dia kat toto terus berusaha nak mengiringkan badan. Tak lama pastu dah berjaya meniarap. Siap senyum lagi. Alhamdulillah. Dapat juga me saksikan moment ni. Ingatkan bila dah start kerja and hantar Aisya ke taska,, me akan terlepas moment-moment macam ni but syukur sangat sebab diberikan peluang untuk melihat perkembangan Aisya ni.  :D

Bila dah pandai,,..
Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan