Saturday, October 20, 2012

# baby # Life

Baju Aisya Mengecil? |It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Happy saturday semua. Selamat bekerja bagi mereka yang bekerja dan selamat bercuti bagi mereka yang sedang bercuti.

Suppose hari ni me keja but memandangkan taska tutup and xde orang nak jaga Aisya maka me terpaksa minta orang lain tolong gantikan me kerja. Nasib baik ada kawan-kawan yang memang mencari masa untuk OT. So skang ni tengah main-main ngan Aisya sambil kemas-kemas umah.

Tadi masa me kemas baju-baju Aisya, ada banyak baju yang dia dah x boleh pakai. Terutamanya yang newborn size. Ada gak yang tak sempat Aisya pakai and x muat dah. Xpe. Simpan untuk adik Aisya lak. Hehehe.

Kebanyakan baju-baju tu hadiah daripada kawan-kawan and macik-macik. Baju baby pemberian orang me memang xde niat dulu nak bagi pada orang lain kecuali baju baby yang me beli. Kenapa? Hurm, xtau laaaa.

Me ingat nak jualkan baju-baju baby yang Aisya yang dah kecik tu. Ada yang baru sekali pakai. Macam baju raya Aisya ri tu. Memang tak muat dah. Baru sekali pakai.

Agak-agak ada yang nak beli tak?

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan