Tuesday, October 2, 2012

# Call Girl # Life

Call Girl?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Seriously,, baru terbuka minda me nak cari info pasal call girl ni. Selama ni tak amik port pun. Tapi bila baru-baru ni bila ada kawan yang sibuk nak cari number phone call girl,, me jadi tertanya-tanya.

Apa sebenarnya call girl tu? Ada jugak me tanya, diorang just btau yang call girl tu boleh buat macam-macam. Itu jep. Macam-macam? Me angguk jep la. Malas nak tanya lebih sebab niat hati me nak google sendiri. Ni lah salah satu kelebihan teknologi. Hehehe.

Antara info sal call girl yang me jumpa,,




Hurm,, bila baca ni and a few more link, hanya ada -ve thinking je dalam fikiran me sekarang ni. Huhuhu. Sedihnya bila kaum hawa memperdagangkan maruah sendiri demi nak hidup mewah.

Nak 'langgan' pun beratus nak bayar. Kenapa agaknya tak kumpul jep duit tu buat belanja kahwin ea? Misalnya la kan,, 10x langgan call ni dengan kadar bayaran RM300 sekali langgan,, darab bahagi dah sampai RM3000. Huhuhu. Takkah membazir tu.

If nak difikirkan seronok,, seronok lagi kut if dapat yang halal. Xdelah rasa takut-takut. Lagi terjamin segalanya. Maksud? Fikirkan sendiri la. Hurm,, tapi kan,  kenal takut ke diorang ni?

Semoga di bukakan hati mereka untuk bertaubat.

Ya ALLAH,, jauhkanlah kami dari perkara-perkara yang boleh mendatangkan murka-MU.

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan