Wednesday, October 10, 2012

# Cake # Fabolous Cake

Fabulous Cake | It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia

Tadi me tengok channel apa ntah but nama rancangan tu Fabulous Cake. Weeee~ kreatif sungguh diorang decorate kek tu.

Me google a few picture decorating kek yang fabulous tu and me jumpa yang biasa-biasa but adorable ni jep. Yalah. By handphone jep kan. Huhu.

Banyak lagi kut yang menarik and look delicious. Sok me nak google lagi. Hekhek.

But satu yang buat spoil, diorang buat semua tu with bare hands. Ades!! Korang tau apa yang bermain di fikiran me? Of course la aspek kebersihan kan. Huk.

Fuh~





No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan