Tuesday, October 16, 2012

# Life

Homaiiii Newspaper | It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Pagi-pagi lagi dah rasa tension sangat. Huhu.

Newspaper semua ni kena siap indeks secepat mungkin. Yang ni baru setengah. Ada lagi bahagian me. Huhu.

Kerana newspaper ni juga la me ketepikan prinsip KERJA JANGAN BAWA KE RUMAH. Huhu.

Balik keja jep,, siapkab keja umah,, readykan dinner untuk diri sendiri,, luangkan masa ngan Aisya jap baru buat keja opis ni. Tu pun buat yang termampu jep.

Lagipun Aisya perlukan lebih perhatian. Dah la siang keja xkan malam pun nak habiskan masa buat keja jep kan..kan.. Kena jugak ada masa untuk keluarga.

Hope dikuatkan hati me untuk terus bekerja.

p/s : Still sangat kecewa dengan pentadbiran kerana me still x dapat pindah dekat ngan en.abg. Diorang tak merasa sebab tu diorang x faham. Sedihnya....

Published with Blogger-droid v2.0.6

5 comments:

  1. za noh

    ok.. chaiyuk2.. hehe.. thanks zaza.. :D

    ReplyDelete
  2. phat :

    a'ah tapi smpi la ni xdpt... ari tu aku apply pas kawen.. ni dah bersalin pun x pndah lagi..huhu

    ReplyDelete
  3. blm dpt lg? ssh jga klu mcm tu moon..sbr ja la..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan