Saturday, December 15, 2012

# Istanbul Aku Datang # Life

Istanbul Aku Datang | It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Rabu lepas me dah lepas rasa teringin nak tengok cerita ni. Astro first je kut. Boleh layan sambil baring-baring n golek-golek dengan Aisya. Heeew~

For me, ceritanya biasa-biasa saja. Predictable. Huhu. Agak kecewa juga sebab bila baca review orang lain rata-rata kata best and suwittt sangat. Suwit tu maybe yes but sangat tu tak kut.

Best sikit sebab yang berlakon tu Beto. Hahahaha. Me agak adore juga dengan lakonan Beto. Dia berbakat. Upcoming hero filem Malaysia tuu. :)

p/s : sian Aisya. Penat pas temankan umi seharian kat opis. Huhu

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan