Thursday, December 27, 2012

Tak Sembuh Lagi | It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tadi Aisya dah g klinik untuk checkup 6 bulan. Berat naik sikit jep. Huhu. Atau sebab demam and hilang selera makan?

Berat : 6.6kg
Tinggi : 67cm

Hari ni dah masuk 3 hari Aisya demam. Tadi pun kena suntik lagi. Huhu. Hope tak bertambah teruk demam Aisya.

Asyik merengek jep dari semalam. Tido pun tak lena.

Bertambah-tambah manjanya sejak demam ni. Asyik nak kena peluk jep. Hehe. Bila me hilang jep dari pandangan mula lah Aisya jerit. Sian anak umi ni.

Sok nak fly ke kL. Risau lak nak bawa time demam cam ni. Huhu. Tapi takkan nak tinggal kut kan. Ayah dia pun dah lama tak jumpa Aisya. Ada 4 bulan kut. Sedihnya~

Hope sok Aisya tak meragam dalam flight. Amin.

p/s : Doakan kami selamat pergi dan selamat tiba ke destinasi ye kawan-kawan.



No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan