Saturday, June 16, 2012

Laksa Sarawak <3

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.


In few hours, Sabtu akan bertukar ke Ahad. Fuh! Cepatnya masa berlalu.


Sebenarnya hari ni me terasa nak makan laksa sarawak. Really wanna eat it!! Tapi atas sebab-sebab yang sedikit mengecewakan, terpaksa me pendam hasrat tu until tomorrow. Xpa. Sok me akan usahakan untuk memenuhi hasrat tu even terpaksa naik bas. Hehehehe. But seyes,, me betul-betul nak makan laksa sarawak tu sebelum bersalin.


Nak tunggu pas bersalin kang lambat lagi. Mana nak habiskan masa berpantang 3 bulan tu lagi. Huhu.


Ni juga salah satu masalah bila duk jauh-jauh ngan en.abg. Tapi tu semua dugaan dari ALLAH. Me akan cuba bertahan selagi mampu. InsyaALLAH.


Mana me nak cari benda alah ni? Laksa sarawak kat Secret Recepi pun boleh tahan gak. Even x lawan ngan resepi yang pure. Hehehe.


P/s : menunggu hari nak bersalin ni, macam-macam pula nak dimakan. Hehe.


Published with Blogger-droid v2.0.4
Read More ->>

Thursday, June 14, 2012

Siapa Kita Untuk Merasa Sombong?










Mari kita nilai diri kita. Layakkah kita untuk mendabik dada dengan apa yang kita ada?
Read More ->>

Wednesday, June 13, 2012

Betul ke?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..


Wahhh... Tak sangka masa berlalu dengan cepat. Dah masuk pertengahan bulan Jun. Semakin nebes lak me. Hehe.


Entry ni bukan nak citer sal baby. Just nak share my thought ngan u all semua. Hehe. Thought yang remeh temeh je pun.


Kenapa ea me rasa makan maggi guna chopstick nampak lebih menyelerakan dari guna sudu dan garfu? Rasa cam sedap je bila tengok dalam drama Korea. Hahaha. Pengaruh Korea la sangat ni.


Ada tak kat sini rasa apa yang  rasa jugak? Hehehehe.


Published with Blogger-droid v2.0.4
Read More ->>

Wednesday, June 6, 2012

Comelnyaaaa!! \(^^)/









Begini agaknya baby dalam perut kan.. Hehehehe.. 
Shangat shomel!!! 
Shukenyeee~
Tak lama lagi boleh tengok baby buat cam ni secara live..
InsyaALLAH... :)

Read More ->>
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in