Friday, January 4, 2013

# Genting Highland # Holiday

Genting Highland | It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Salam jumaat semua. Dah masuk 4hari kita di tahun 2013.

Semalam alhamdulillah dah settlekan mana-mana urusan yang patut but belum 100% settle la coz keputusannya kena tunggu lagi. Wish dapat good news dalam masa terdekat.

Hari ni en.abg ajak pegi Genting. Apa ada kat Genting? Hurmmmm... Takde sangat kut. Hehehe. Aisya pun excited je tengok lampu lip lap lip lap. Masa me update ni Aisya dah sedap layan mata. Sejuk-sejuk macam ni best kut tido.

Ramai memang ramai lah. Standard kut Genting ni hari biasa pun sesak.

Kabus tebal. Rasa cam nak honeymoon lagi. Hahaha.

p/s : rupanya en.abg nak jumpa kawan dia kat sini laaa.. ~

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan