Thursday, January 10, 2013

My Bad Habit | It's TrueLy Me!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Me ada satu bad habit yang sangat susah me buang. Bukannya benda pelik pun but ntah lah. Hehe.

Me suka sangat gosok kelopak mata. Dah tu gosok bukannya lembut. Huk. En.abg pun dah tegur me hundred times tapi still macam tu juga. Kadang-kadang tak sedar pun tangan ni naik ke mata.

Macamana nak buangkan habit ni ea? Memang banyak kesan sampingan bila habit ni still menguasai. Salah satu contoh, kedut bawah mata. Huwaaaaaa~

Help me!! Huhu



p/s : who's perfect? Angkat tangan sat.. o_O

1 comment:

  1. cube letak cili kat mata . sekali gosok . pedih gila . mesti ak buat dah . wawakakaka :idea

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan