Saturday, February 23, 2013

Aisya Dah Rajin Pegang Botol Sendiri

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Eksyen la tu pegang sebelah tangan jep. Hehehe

Ni pic Aisya malam tadi pas amik dia dari taska. Hehe. Sekarang ni Aisya dah rajin nak pegang botol sendiri. Awal lagi dia dah pandai pegang botol sendiri sebenarnya tapi bila bagi dia pegang dia akan start main ngan botol tu. Pas tu main sembur-sembur. Terpaksalah umi dia ni pegangkan. 

Sekarang ni bagi jep dia botol tu and dia sendiri sumbat dalam mulut. Tak de dah dia main-main macam sebelum ni.

Tapi me perhatikan, sebelum ni bila me yang pegang botol tu untuk Aisya, jarang sangat dia habiskan susu. Bila dia dah pegang sendiri memang always habis dia minum. Mungkin dia rasa puas kut minum dengan usaha sendiri. Alhamdulillah. :)

2 comments:

  1. Alhamdulillah aisya membesar dgn sihat..seronok tgok perkembangan aisya ni..;) gerammmm mcm mau cubit2 pipi dia..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan