Tuesday, February 26, 2013

# Lullaby Song # Twinkle-Twinkle Little Star

Aisya Favorite Lullaby Song

Assalamualaikum dan salama 1Malaysia


Hehehe. Lullaby la sangat kan. Actually lagu twinkle-twinkle little star versi yang ni memang membuatkan orang yang dengar rasa cam nak lelap mata. Atau just me and Aisya yang rasa cam tu? Heee~

Bila Aisya dengar lagu ni,, 

Tengok dia menguap tuu..

Aisya akan capai mana-mana kain yang ada dekat ngan dia and start hisap jari. Maknanya dia nak lelap la tu. Bila dia dah letih, dia akan cari bantal dia. Tak pun dia just rebahkan diri cam tu jep. Huhuhu. Seyes dia ngantuk dengar lagu ni.

Penah skali tengok dia rebah tetiba rupanya tertido. Panik jap. Hehehe.

Ok lah. Jom tido. Good nite semua.. Assalamualaikum.

7 comments:

  1. Haaaa ju pun suka dgr lullaby tuh moon...kita serupaa...Qaiser suka dgr org azan...fokus x hingattt dah...kalo iklan x fokus pun kekke...bagus aisya senang umi moon jaga :)

    ReplyDelete
  2. @With Julia

    hehehe..kan..kan.. rasa cam nak tido..

    ReplyDelete
  3. wahhh..senang jugak yer aisya nak tdo.. =)

    ReplyDelete
  4. mak aih.. sayunya version ni.. pestime dgr.

    ReplyDelete
  5. Senangnye nak kasi tido...raisya nak kena kasi nenen baru tido..huhu

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan