Thursday, February 21, 2013

# Template Blog # www.kayakam.my

Bertukar Wajah Lagi \(^^)/


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Dah lama sebenanrnya 'mengidam' nak tukar template blog ni but tiada masa sangat nak survey blog yang menawarkan service ni. Nak tukar sendiri memang agak tak larat. Huhu. So,, bila terbaca entry CikPuanRara few days ago, me terus terjah Kay . Hasil tangannya sangat menarik hati me. Tanpa berfikir panjang, me terus contact Kay. Kejap jep dah siap. Semalam me contact, ari ni dah siap. Weeee~

Sejak dah dapat baby girl ni,, pink jadi warna yang sangat menarik perhatian me. Hehehe. Sebelum ni sangat addict ngan kaler merah. Sori merah sebab terpaksa menduakan U. But still merah is my number one fav color.



Pada header me abadikan dua orang yang teramat bererti dalam hidup me. Of course my putera hati and my little princess. Pas ni if aisya dah dapat adik pic header tu akan bertukar lagi. Adik? Hehehe... ;)

Apapun,, thanks so much buat Kay untuk hasil yang simple but cute ni. Just like requested. :)

9 comments:

  1. x mahal pun.. berbaloi-baloi.. hehe.. leh jenguk blog kay utk survey harga.. :)

    ReplyDelete
  2. aku pun nk renovate blog ni huhu

    ReplyDelete
  3. @Phat

    renovate la phat.. letak pic syaza.. hehe

    ReplyDelete
  4. waaa comel dan simple je kan...hehhe chaiyok2...

    ReplyDelete
  5. wahh bestla kak moon...comeyl2!! huhu...BL nak juge....sbb blog BL berat..tp syg nak tukar =( huhu

    ReplyDelete
  6. @Shiqin Sunshine

    hehe.. sesekali kena jugak buat perubahan BL.. :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan