Thursday, February 28, 2013

Cemburu

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sumber Google

So true. Hehehe.

Dulu selalu ada rasa ni but bila en.abg kata dia tak kisah bila ada rasa tu sebab benda tu normal. Tapi kena berpada-pada jugak. Jangan cemburu buta. Nanti tak pasal takde masalah, timbul masalah pulak. 

Sekarang belajar untuk control rasa cemburu ni. And alhamdulillah semakin bijak mengawal perasaan. :)

13 comments:

  1. betul...tp bila dh kahwin nie dh kurg cemburu dh pd hubby..

    ReplyDelete
  2. @Mrs Lurve

    same here.. dah kurang tpi selagi pjj ni tetap rasa cam x secure sgt.. hehehe

    ReplyDelete
  3. betul kan,, cemburu ni kekadang makin menimbulkan masalah.. kalo dah asek cemburu memanjang, org cam anggap 'dia ni tak caya kat aku dah ke?'. lebih kurang gitu la.. ahaa

    ReplyDelete
  4. kalau kena tipu mcmna mau kawal perasaan? lol

    ReplyDelete
  5. @Fariq Jalil

    betul.. slalunya ayat cam ni la yg akan keluar.. ;)

    ReplyDelete
  6. @syuwai

    hurm,, mengamuk jak.. boleh ka gitu? hoho

    ReplyDelete
  7. itulah apa sya lakukan.lol

    sya tidak bersalah kan? :/

    ReplyDelete
  8. kene ada lah sikit rasa cemburu tu...kalau tak ...ibarat tak cukup asam garam dalam hidup berpasangan ni...

    ReplyDelete
  9. cemburu xper if senang pujuk,, yg payah pujuk tuh parahh!! haha~

    ReplyDelete
  10. ha'ah Moon.. xcemburu sgt pun xleh gak.. kene gak ada perasaan curiga.. bak kate org, sediakan payung sblm hujan.. xdela kalo jd apa2 nti kite frust xpatut.. kan ?

    ReplyDelete
  11. ha'ah Moon.. xcemburu sgt pun xleh gak.. kene gak ada perasaan curiga.. bak kate org, sediakan payung sblm hujan.. xdela kalo jd apa2 nti kite frust xpatut.. kan ?

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan