Sunday, February 24, 2013

Dating Dengan Anak Dara

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hari ni hari yang sangat best buat me. Hehehe. Bukan apa sebab ni 1st time me dating berdua dengan Aisya. Kira celebrate usia Aisya 8 bulan arr ni. Happy 8 month young sayang.

Actually ada urusan kat Digi Centre di 1Borneo sambil-sambil tu bawa Aisya cuci mata. Hehehe. Cuci mata la sangat kan. Ramai gilerr kut orang di 1B ari ni. Rasanya cam ada audition untuk Kilauan Emas (if x silap la coz tak singgah jenguk pun). 

Urusan kat Digi settle kejap jep. Tak lama. Pas tu baru g brunch. :)

Nak pilih tempat makan tu sangatlah lama. Mula-mula fikir nak makan kat KFC but ramai sangat orang. Pas tu gerak g The Chicken Rice Shop, sma jugak ramainya. Huhuhu. Dalam keadaan hanya me dengan Aisya, memang tak selesa kut nak makan tempat yang sesak-sesak ni. Lain la if en.abg ada. 

Akhirnya amik keputusan makan kat Kenny Roger. Hehehe. 

Lupa dah namanyaa.. :p

Banyakkan. Tak habis pun. Kek coklat tu terpaksa di take away sebab Aisya dah xreti duduk diam. Dalam baby chair pun dia boleh main pusing-pusing. Risau tergolek jep.


  Aisya behave dalam 10 minit awal jep.


After 10 minutes,, ni la kejadiannya. Makin dilarang makin dia nak buat. Siap jerit-jerit lagi tengok orang tengah dating. Hehehe. Terpaksalah me makan selaju mungkin. Kalau tak,, memang Aisya lagi kecoh. Siap marah xmo dipegang tu.

Then pas tu masuk Parkson jap. Beli baju Aisya sehelai dua. Banyak dah baju yang dia tak boleh pakai. Yang tu simpan untuk adik Aisya pulak. :D

 p/s : Sejak akhir-akhir ni badan cepat sangat penat. Teringat satu ketika dulu....,,~


3 comments:

  1. aisya nih.. dah de date.. jgn la kaco org lain tgh date pulak.. heheh

    ReplyDelete
  2. hehee. aisya macam tu sebab jeles tengok ibu dia makan sedap2 dia dapat tengok je kot. :D

    ReplyDelete
  3. Waaa pandai aisya menyakat org tgh dating hehe lucu...sama lah Qaiser, time nk pi suntik bleh plak peramah tegur makcik dan pakcik yg duk belakang hahahha...maknya? senyum jelah nk wat cm ne kan hahha

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan