Friday, February 22, 2013

Dua Sudah Keluar



Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Lagi beberapa hari genaplah umur Aisya 8 bulan. Besar sudah anak umi and ayah ni kan. :)


Tengok mulut tu,, pasan tak ada benda putih-putih? Hehehe. Gigi Aisya dah tumbuh dua batang. Sebatang tumbuh few days nak masuk 7 bulan and sebatang lagi kuar 2 weeks after. Bila dia gigit roti baby bites tu memang dah dengar bunyi krupp krupp. :)

Ada makcik Aisya, lahir 5 bulan awal dari Aisya baru nak keluar gigi sebatang. Hehe. Kira cepat jugak lah gigi Aisya ni tumbuh. Alhamdulillah.

Sekarang ni suka sangat gigit puting dia tu. Bila dah tumbuh gigi atas confirm bocor puting. Suka gigit kain jugak. And bila dia geram dia gigit kain tu kuat-kuat sambil tarik. Aisya tengah imagine gigit umi dia kut. Hukhuk.

4 comments:

  1. wahhh dah byk gg aisya tumbuh yeppiii...sonok umi dan walid dia yeyy...hahhaha dia imagine kot umi dia garang nk gigit..lps gigit kt kain hehehe cumel lah aisya muahhhhhhh happy 8 month dear ye

    ReplyDelete
  2. @With Julia

    hahaha.. garang la sangat kan.. asyik2 umi dia ni jep kena buli..

    ReplyDelete
  3. aloloo..omeynya dia..gigit sebab gatal gusi kot.hehe..dah nk bertatih dia.. =)

    ReplyDelete
  4. @Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

    dah rajin berdiri skang ni.. x lama lg dah boleh jalan ni.. hehehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan