Thursday, February 21, 2013

# Fizz Fairuz Bertunang # Kisah Tunang Fizz Fairuz

Lagi Kisah Fizz Fairuz

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Start beberapa hari lalu gempar ngan kisah putus tunang aktor Fizz Fairuz. Macam-macam cerita yang keluar. Ada yang kata macam ni,, ada yang kata macam tu. Hurm,, dugaan..dugaan. Sebenarnya dalam diam me mengikuti perkembangan cerita ni and pada mulanya tidak berniat pun nak update kat blog pasal kes diorang ni but selepas baca Berita Harian hari ni,, ada rasa tertanya-tanya yang timbul dalam fikiran.

Semalam me ada baca kat blog CikPuanRara pasal anon yang mengaku mengenali bekas tunang Fizz tu dari a-z, Al-Kisah PUTUS TUNANG FizzFairuz, Isteri tak dilayan seperti isteri dan pagi tadi baca kat blog Phat pula kenyataan suami bekas tunang Fizz, Gempar!!! Fizz Fairuz Dianiaya - ikuti kenyataan suami bekas tunang .

Dah baca? Ok. Then baca pula kenyataan Azlyn berkenaan kontroversi yang melanda dia dan Fizz Fairuz. Eksklusif: Fizz bohong . Nak tau lebih lanjut g beli akhbar Berita Harian skang. Akhbar lain me tak pasti pulakk. Hee~

Sori coz capture guna hp murah. Hehe.
Dia kata Fizz tipu dan dia mengaku tak pernah berkahwin dengan siapa-siapa selama 26 tahun dia hidup.   But if betul kenyataan dia tu,, macamana pula boleh timbul si anon yang kononnya mengenali Azlyn dari a-z? Dan macamana pula boleh wujudnya si suami yang membuat kenyataan mengenai si isteri yang dinikahi secara senyap di Thailand?

Keliru? Me pun sama but tak payah pening-peningkan kepala. Kita just tunggu dan lihat apa yang akan terjadi seterusnya. 

Apapun,, semoga ALLAH permudahkan segala urusan mereka. 


5 comments:

  1. pulak dh mcm nie, mana satu yg btl nie..

    ReplyDelete
  2. huhu...bila org pertama bg info org terakhir yg dengar mesti x sama mcm org pertama yg bg info...huhuhu so kna tggu melodi korek cerita sebenar...bikin panas hahhaha

    ReplyDelete
  3. pening jugak nak fahami kisah diorang ni kann

    ReplyDelete
  4. muke dy cam senior husna kt skolah je. hurmm~~~

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan