Tuesday, February 5, 2013

Sejuk Yang Teramat

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Huwaaaa.. Tengok pic tu. Suhu kat opis me. Tersangatlah sejuk. Terasa beku jap jari jemari ni nak menaip tau. hukhukhuk..

Kekadang mengundang satu perasaan yang tidak selesa. Masa kat opis selalu dah sakit belakang. Sebab sejuk ke?

Bila nak kuar lunch opkos rasa lega sebab dapat amik panas kat luar tu. Tapi faham jep la kan, if kuar dari tempat sejuk trus ke panas mau tak pening. Huhuhu.

Suhu opis korang pulak?

p/s : baru sejuk gini dah x tahan. Macamana nak p oversea ni mOon??


Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

  1. Tu diaa ke mainnn haa sejukkk! Pakai bju sejuk x? Skrg baby moon dah pandai apa eh? cite lah cite lah moon x sbar nak tau

    ReplyDelete
  2. Tu diaa ke mainnn haa sejukkk! Pakai bju sejuk x? Skrg baby moon dah pandai apa eh? cite lah cite lah moon x sbar nak tau

    ReplyDelete
  3. ermmm ermm....xleh adjust ke suhu tu??

    opis moon, disebabkan tempat duduk moon mmg khas moon sorg je duduk... so, aircond dah tentu boleh adjust.. letak 23 darjah celcius pon dah mmg sejuk giler...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan