Thursday, March 21, 2013

Aisya Mogok Kat Taska

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Masa amik Aisya kat taska tadi, pengasuh btau yang Aisya xmakan and kurang menyusu hari ni. Huhu. Takkan nak buat mogok lapar kut.

Mood dia still x okay lagi. Tapi sampai umah me terus bagi dia makan. Macam xcukup jep. Pas tu minum air suam 2oz. Setengah jam pas tu dia minum susu lagi 3oz. Nampak sangat lapar. Sian Aisya. Mungkin dia nak umi dia yang suap kut. Huhu

Start buat perangai cam ni pas ayah dia balik ari tu. Risau me dibuatnya. If la nak ke semenanjung boleh bycar, dah lama me travel ngan Aisya. Huhu

3 comments:

  1. alaaa sedih ye baca....huwaaa windu papa dia lah tuh... :(

    ReplyDelete
  2. salam kenal, sian aisya, harap dh ok skrg

    ReplyDelete
  3. olo lo.. nape takmo makan... rindu papa eh...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan