Monday, March 18, 2013

Ayah Dah Balik

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sekarang ni en.abg dah dalam flight balik ke semenanjung. Hurm,, rasa kosong semula umah ni tanpa en.abg.

Aisya dah la rapat sangat ngan ayah dia masa ayah dia kat sini. Bangun pagi mesti nak pandang muka ayah dia dulu. Umi dia ni tak laku dah. Huhu.

Malam pun sebelum tido mesti main dulu puas-puas ngan ayah dia. Malam ni dah xda kawan dia nak main. Sebab tu tadi nak tido pun asyik merengek. Kejap-kejap terjaga.

Kesian Aisya. Dah lah tengah demam. Nampak sangat Aisya happy bila tengok ada ayah n umi dia kat sisi.

Ya ALLAH permudahkanlah urusan kami.

3 comments:

  1. takpe aisya. nanti your daddy balik lagi.. :)

    ReplyDelete
  2. assalam, buah hati ayah lah ni ek..

    ReplyDelete
  3. sedihnya moon.sbr eh.moon lg jauh dr rara,rara ni ok lah leh jumpa every week.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan