Thursday, March 28, 2013

Semakin Hampir

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Weee.. last day bekerja d bukan Mac. Xsabar nak balik jap lagi. Hehe.

Semalam kan kitorang ada meeting staf. Guess what? Permohonan me untuk berpindah mengikut suami bakal tercapai. Alhamdulillah. Even big boss maklumkan me cuma akan dapat berpindah paling awal pun 2 bulan dari sekarang tapi sekurang-kurangnya ada juga tempoh masa yang diberikan. Sebelum ni bila tanya jawapan memang agak mengecewakan.

But me harap sangat dengan bantuan new big boss ni me mampu berpindah dengan senyuman. :)

Pas ni boleh lah Aisya berulit dengan ayah dia. Hehe. Happynya. Syukur sangat.

Minta kawan-kawan bloggers doakan agar urusan perpindahan me dipermudahkan. InsyaALLAH. Amin.

4 comments:

  1. yeyyyy syukur alhamdulilahhhh...akhirnya suatu hari nanti baby leh bersama ngan ayahnya...yeyyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ju.. lama menunggu.. finally.. :)

      Delete
  2. ju tau perasaan mama aisha cm ne...sbb tuh kita dah lama kenal sebelum anak2 kita belum lahir lagi kan...dpt je hijrah sini satu je ju minta...nak jumpa moon dan aisha boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH ju.. moon pun teringin nak jumpa ju.. nak jumpa baby qaiser.. :)

      Delete

Follow me @munirah_izzan