Monday, March 25, 2013

Terganggu Dengan Kehadiran 'Dia'

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Huwaaaa.. hari ni keja dengan mood yang xketentuan. Huhu. Semua pasal spider.

Me ni memang sangat anti ngan binatang ni. Asal nampak mesti sakit perut.

Entah macamana binatang ni bleh timbul kat opis hari ni. Masa nak on suis komputer tdi binatang tu betul-betul depan mata me. Mana me xlari keluar opis dengan b,kaki ayam. Huhu.

Me minta tolong kakak cleaner halau benda tu but tak berhasil. Xtau celah mana binatang tu sembunyi skang ni.

Asyik terasa spider tu tengah pandang me dari jauh. Huhu. Kaki pun angkat atas kerusi. Macamlah binatang tu xtau panjat.

Pesan kakak cleaner "angkat kaki time buat keja. Kalau x nanti kena gigit."  Errr..

Spider tu kaler coklat oren kemerah-merahan. Kakak cleaner pun terkejut tengok kaler tu. Huhu. Selalu tengok kaler hitam jep. Agak-agak bisa tak if kena gigit?

2 comments:

Follow me @munirah_izzan