Wednesday, March 6, 2013

Tumbuh SUdah Gigi Ketiga

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Alhamdulillah. Gigi ketiga sudah keluar. Sori. Pic xde coz susah sangat nak snap pic Aisya sekarang ni. Asal snap je mesti goyang. Sibuk dia nak terjah kamera jugak. 

Patutlah ari tu demam and merengek jep. Sian Aisya. Umi tak pasan pun kan. Me sedar pun last week masa dia senyum-senyum kat me. Agaknya senyum tu nak tunjuk gigi baru la. Hehehe.

And yang me tak gemar sejak gigi Aisya atas tumbuh ni, dia suka sangat gesel-gesel gigi atas n bawah. Ngilu kut me dengar. Huhuhu. Bila me larang, boleh dia buat muka innocent and buat lagi. Rasa cam nak gigit jep budak tecik tu. :p 

#PrayforSabah

7 comments:

  1. hihi. excited tumbuh gigi la aisya tu. :)

    ReplyDelete
  2. seronok yer dah tumbuh gigi ketiga...Qaiser baru ada 2 gigi bwh...leh geng nih :)

    ReplyDelete
  3. Assalam, salam ukhuwah dan selamat petang..

    ReplyDelete
  4. tahniah.. nnt leh gigit umi dan abh ea.. hehe

    ReplyDelete
  5. kalau tumbuh gigi pasti demam kan.. hee pasni gigit la dia..

    ReplyDelete
  6. ala, tak pic pula :)
    mesti cute kan :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan