Monday, April 15, 2013

Ceritera EL

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tak plan pun nak cuti hari ni but sebab tengok keadaan Aisya terpaksa jugak bercuti.

Aisya aktif but still tak sihat. Tadi dah p poliklinik and Dr kata Aisya demam and selesema. Huhu.

Dr bagi panadol and ubat selesema. Tengok perubahan dalam masa 2 hari. If still xda perubahan kena datang klinik semula and Dr akan bagi antibiotik.
Ada jugak tanya Dr kenapa air liur Aisya asyik meleleh. Pas tu xda mood nak makan and menyusu. Dr kata mungkin sebab nak tumbuh gigi. Me pun rasa cam tu jugak sebab gusi Aisya belah atas dah bengkak and nampak putih. Sebelah menyebelah gigi depan tu. Gigi taring ea?

And time tido bila terjaga kejap pun mesti Aisya nangis. Huhu. Kesian me tengok. Xpe me tak cukup tido asal Aisya dapat lelap dengan lena.  Dah dua malam macam tu. Mata pun bengkak sebab tak cukup tido. Huhu.

Esok tak dapat cuti dah coz minggu depan kena amik cuti lagi. Nak berklinik pulakk. Huhu.

Wish anak umi cepat sembuh ye sayang. Tak sanggup umi tengok Aisya tak sihat macam ni.



p/s : 1st time p klinik Dr bagi ubat panadol ikut berat anak. Sebelum ni bagi macam tu jep. So akan stick ngan klinik ni. Dr pun ok.

2 comments:

Follow me @munirah_izzan