Tuesday, April 23, 2013

Fuh!!~

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Lamanya tak mentype apa-apa kat blog ni. Huhu. Keadaan sangat-sangat tidak mengizinkan.

Sebelum ni Aisya tak sihat ni giliran umi dia pulak tak sihat. Sakit kepala yang teramat dari hari Sabtu ri tu. Migrain kut. Atas sebab tertentu tak boleh makan ubat. Hurm..

Semalam g KKIA, bawa Aisya berklinik. Sib baik me amik cuti if tak memang x cukup masa arr nak klinik. Ramai sangat orang. Aisya pun nangis-nangis letih. Dalam 4 jam lebih jugak menunggu but bila sampai giliran tu jumpa nurse pun tak sampai 5 minit. Rasa cam tak berbaloi sangat masa menunggu tu.

Dah lah menahan sakit kepala yang macam nak pecah. Pastu bising dengan budak-budak gaduh. Dengan mak bapak yang duk jerit kat anak bagai. Rasa cam nak ikut jerit suh semua diam jep. Huhu

Ingat me nak daftar klinik sekali semalam but nurse kata sekarang ni if nak book klinik kena buat appointment dulu. Isk!! Masa daftar kat kaunter tu tak pula nurse tu btau cam tu. So, appoinment untuk me set next Tuesday.

Tak boleh cuti dah. Kena amik 2 hours leave la nampaknya. Fuh~~

p\s : masuk opis jep macam-macam jadi. Iskkk.


No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan