Friday, April 5, 2013

No Title :p

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tak sangka Jumaat sudah hari ni. Agak busy dengan di ofis in a past few days. Sekurang-kurangnya ada kerja yang perlu di buat. Taklah rasa cam 'gantung' je dalam 8 jam tu kan. Heww~

Starting from this week me akan balik lewat sejam dari biasa. Kecuali bila syif malam. Sebab adik me dah start kelas last week so balik sekali dengan dia.
Yang sejam tu me habiskan kat taska. Main ngan Aisya and budak-budak kat taska tu. Ada antara mereka dah start rapat ngan me. Lagi best bila bebudak tu panggil me kakak. Kehkehkeh. Kakak la sangat kan. :p

Pengasuh-pengasuh pun very friendly. And me sangat selesa tengok how diorang layan bebudak yang ada kat sana. Even kadang-kadang ada jugak budak yg nakal sangat. Huhu.



p/s : next week kena keja syif malam seminggu. Fuhhh~

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan