Saturday, April 13, 2013

# Boboiboy # UpinIpin

UpinIpin VS Boboiboy

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hari Sabtu yang sunyi. Huhu. Hari ni duk umah jep coz badan Aisya cam panas sikit.

Aisya pun asyik merengek. Nak umi dekat ngan dia. If umi p mana-mana mesti dia jerit kuat-kuat. Tak layan jap lagi mesti dia nangis.

Kena pasang katun kat tab baru dia diam. Memula pasang Boboiboy kat dia but cam tak minat jep. Merengek tak henti jugak. Bila pasang UpinIpin lak diam jep dia. Pastu boleh gelak sorang-sorang. Hehe.

Nyata UpinIpin lebih menarik perhatian Aisya. Katun Boboiboy tu tak best kut.

Me pulak ingat semua katun ni sama jep bagi babies. Rupanya diorang pun dah pandai memilih. Hehe.

5 comments:

  1. Owh mesti... Hehe.. Ank sy lak antara upin ipin dan pada zaman dahulu... Upin ipin lagi dia pilih... Hehe

    ReplyDelete
  2. boboiboy sesuai ngn kanak2 yg besar sikit. hehe. ^^

    ReplyDelete
  3. Betul, betul, betul.. dia suka suara ipin ipin kot. comel lagi..=p

    ReplyDelete
  4. pandaiiiii anak umi...suka tgk upin and ipin eh hehhehe

    ReplyDelete
  5. yelah ibuu,aisya nk tgk yg best je.nasib xmintak tgk the voice.hehehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan