Thursday, April 11, 2013

Yes!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Semalam en.abg ada call and inform me satu berita yang amat-amat ditunggu selama ni. Tak pasti lagi tarikhnya but hope akan terlaksana dalam masa terdekat ni.

Even my family ada kat sini,, kawan-kawan pun banyak kat sini but hati me tiada di sini. Amboiii. Hehehe.
 
Banyak benda yang membuatkan me nak cepat-cepat blah dari sini. Berat hati sebenarnya tapi sakit hati pun banyak juga. Selama ni cuba pendam but kadang-kadang ternangis jugak. Bukan apa, tak sangka sebenarnya. Apapun,, kejadiannya biarlah rahsia. Hanya kawan-kawan rapat jep yang tau.

Hurmmm..



1 comment:

  1. ju x rapat eh hehhehe...alaaaaa citer ar...cian dear... :(

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan