Saturday, May 11, 2013

Sharing Is Caring

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Selamat berhari Sabtu semua.

Hari ni kena kemaskan umah yang berterabur setelah seminggu tak di kemas. Bukan tak kemas lansung tapi ada je tangan yang bantu 'kemas'.

Sebelum mula bertindak, haruslah isi perut dulu. Baby dalam perut pun dah tendang-tendang tanda lapar. Hehehe.

Pagi ni main suap-suap biskut ngan Aisya. Selalu kemain dia kedekut nak share ngan umi dia tpi pagi ni, dia gigit sikit then suh umi gigit lak. Pas tu turn dia 2 3 kali gigit bru turn umi dia lagi.

Siap senyum and gelak-gelak tengok umi dia makan biskut dengan dia. Suka bila macam ni. Rasa cam rapat sangat ngan anak. :)

Tengahari karang nak suh dia suap nasi pulak.. hahaha..

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan