Friday, June 21, 2013

CPUV Campaigns

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Tadi tetiba teringat yang me dah lama tak buka page nuffnang. Sajalah kan nak tengok jumlah pendapatan dalam tu. Even tak pernah pun cashout lagi. Huhuhu.


Ada 4 iklan yang datang bertandang. Alhamdulillah. Even amount just sen jep tapi bila dikumpul jadi banyak tu. Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit kata orang. :)

Kenapa gelapkan start date tu? Hehehe. Saja je. :p


p/s : Ntah kenapa tetiba rasa cam nak nangis jep pas en.abg call tadi. Emo lebih.

6 comments:

  1. haaa...amekk sekali masuk byk tue

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. wah banyak tu.. 4 sedang ongoing... best2 :)

    ReplyDelete
  4. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan