Monday, June 17, 2013

Hari Pertama Di Tempat Baru

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Dah lapor diri pagi tadi. Penempatan PTAR1 UiTM Shah Alam. Alhamdulillah. Semuanya ok2 saja. Cuma pagi tadi rasa macam baru mula-mula masuk keja. Banyak sangat rerama di perut. Hehehe.

Kawan sekerja? Tak jumpa lagi. Baru jumpa beberapa orang. Ok ke tak? Hope ok. :)

Bos? Pun dah jumpa. First impression, sempoi and bersemangat. Tak tau nak cakap lebih-lebih but so far memang OK sangat. :)

Suasana? Sangat berbeza dengan tempat keja lama. Maklumlah, sebelum ni keja kat branch and sekarang ni dah masuk induk. Haruslah berbeza. Ye tak?

Still rindu dengan kawan-kawan lama. Rindu dengan suasana yang riuh dengan gelak ketawa diorang. Huhu. Wish to meet them again very soon. InsyaALLAH.

p/s : yang best sangat sebab dah boleh duk dekat ngan en.abg. Aisya pun happy sangat. Tiap-tiap pagi mesti cari ayah dia dulu.  Heeeee~

3 comments:

  1. Assalamualaikum...

    Tahniah kak moon..selamat menjadi warga Shah Alam..moga tahan dengan jammed kat shah alam tu...kikiki

    ReplyDelete
  2. @miss ct

    wa'alaikumussalam ct..

    jammed mengajar kita erti sabar.. huwaaaaa.. ;)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan