Wednesday, June 26, 2013

Uncomfortable

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hari ni rasa sangat-sangat tak selesa. Sebelum ni sangat tak selesa jep. Ada beza tu sangat dengan sangat-sangat. Huhuhu. Banyak bezanya.

Apa sebab ketidakselesaan tu tak boleh me nak state kan kat sini. Tak pasal jugak ada yang ngamuk kang. Diorang tak baca kut blog takde masa depan ni but mana la tau TERbaca kan. Mau tak ribut nanti.

Tabahlah wahai hati. Abaikan jep semua tu selagi boleh. InsyaALLAH diorang tau la bila nak benti. Penat kang stop la tu.

3 comments:

Follow me @munirah_izzan