Tuesday, July 9, 2013

Aisya Dah Pandai Sebut Ayah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Lagi few hours Ramadhan menjengah kita. Salam Ramadhan buat semua kawan-kawan. Minta maaf if ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita. Sama ada di alam nyata ataupun maya.

Hurm... Aisya dah pandai panggil ayah dia. Even just bunyi hujung-hujung jep. 'Yahh...' hehehe. Lama duk ngan umi tapi ayah juga yang dia first sebut kan.

Excited sangatlah tu dapat duduk ngan ayah dia dah. Bila ayah dia tengah masak kat dapur pun sibuk jerit 'yah...yah...'. Umi depan mata tak dipandang pun. Huhuhu.

Bila me amati Aisya sekarang ni dia lebih manja dengan ayah dia. Manja sangat. Bila nangis jep dia nak kat umi dia ni. Hehehe.

Mungkin Aisya nak capture balik masa-masa dia jauh ngan ayah dia dulukan. Huhuhuhu. Sedihnya bila ingat masa tu. Takmo dah jauh-jauh. Cukuplah yang sebelum ni. Sian kat anak.




p/s : hari ni en.abg cuti jaga Aisya kat rumah. Apa laa kejadiannya eaa. Hehehe.

3 comments:

  1. yeay! proud of u aisyah! yelah moon.princess ni pon kesian sgt.bila papa dye dh balik.muka dye sedih je.

    ReplyDelete
  2. @Cik Puan Rara

    kan yunk... even diorang kecik lagi but kita xtau if diorang ni tengah rindu... huhuhu

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan..selamat berpuasa.. :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan