Saturday, July 13, 2013

Aisya Jatuh Lagi!!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tadi Aisya jatuh lagi. Tak pasan macamana dia jatuh tau2 dia dah nangis.

Lebam and bengkak gila dahi dia. Sedih tau bila tengok anak nangis macam tu. If boleh biar sakit tu dipindahkan pada me.

Kakak ipar kata tu salah satu proses budak nak belajar. Tak sah if tak jatuh sekali. Hurm,,, betul la kut tapiiiii ....,,,

Diorangkan lagi dulu makan garam dari kita ni so me iyakan jep la.

Ramadhan ni dah 2 kali Aisya jatuh. Huhu. Hope pas ni takde lagi dah.

1 comment:

  1. hmm sama mcm princess.asek jatuh je.sedih i taw.tp u tuam x kepala aisya tu.amik kain,tekap kain kat mulut bg rasa haba haba,then tekap kat bengakak tu.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan