Wednesday, July 10, 2013

Bertahanlah Wahai Mata!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Baru half day posa dah rasa lembik semacam dah ni. Taktau kenapa. Lapar? Ada sikit kut. Baby pun siap pusing2 dalam ni. Sian dia. Umi makan sikit sangat ke pagi tadi sayang?

Makan sup ayam + sayur salad + nasi kosong, segelas milo, 2 gelas air suam and 4 biji kurma. Banyak juga kut. Takpe-takpe. Petang nanti umi minta ayah masak sedap-sedap ea sayang.

Nak singgah bazar confirm ramai orang. Jammed tu tak payah cakaplah. Tu satu kemestian dah tu.

Yang paling tak boleh blah is mata ni dari pagi tadi berat sangat. Rasa cam nak baring jep. Nak buat apa pun tersengguk-sengguk. Isk! Wat malu aii jep tau.

Try tahan habis-habisan tapi tak boleh gak. Siap tido 5 minit kat toilet tadi. 5 minit la sangat. Huhuhu.

Bertahanlah wahai mata!!

2 comments:

  1. hehehe sbr ye baby.nk buka dh.sikit je lg.hehe

    ReplyDelete
  2. sabar yer baby.. lagi 2jam je nak buka puasa.. jijah pon dah lapar ni..huhu

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan