Friday, July 5, 2013

Korang Tau Tak Game Ni


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Sebenarnya me tak main pun game ni. Saja suka-suka install ari tu nak bagi Aisya main sebab en.abg tak bagi Aisya duk pukul-pukul Tom Si Kucing tu. Tak tau nak bagi dia game apa last-last install Pou ni. 

Aisya suka kut. Dia diam jep bila tengok Umi dia bagi makan menatang ni. Sekarang dia pun dah pandai nak bagi makan. Siap dia ikut bunyi Pou ni. Hehehehe. Comel kut. 

Bila dia ambil hp ni sambil buat bunyi Pou tu, tau lah yang dia nak main. Bila dah dapat Pou ni, dia baring pas tu gelak-gelak sendiri. Umi ngan ayah pun ikut gelak tengok dia suka. 

Me ni cuma jaga Pou ni bagi pihak Aisya jep. Ikutkan hati memang dah lama nak uninstall pun. Ngeeee~


Semalam masa dia tengah gelak-gelak main Pou ni, ayah dia saja kacau dia. Sekali dia mengamuk terus merajuk sambil buang hp umi dia kat lantai. Ades! Dah lah hp murah jep ni anak oii. 

Tapi tak selalu pun me bagi Aisya pegang hp ni. Sekarang ni pun dah kurangkan bagi dia pegang tab. Sebelum ni asyik tengok Upin Ipin kat tab jep. Huhuhu.

Errrr... Soalan untuk sesiapa yang main benda ni. Pou ni menatang apa sebenarnya ea?

10 comments:

  1. anak saya pun tgh gile dgn pau ni..

    ReplyDelete
  2. haha.. baru jer baca entri cik GK pasal game ni...

    http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2013/07/fenomena-games-pou.html

    ReplyDelete
  3. sya pun suka main! best laa pou ni. mgkin dia sejenis pau kot. hehe^^

    ReplyDelete
  4. pou nie binatang ke hehehehe

    ReplyDelete
  5. @syifa

    pau ea? biras kata kentang...hehehe

    ReplyDelete
  6. @- AZIE -

    ahahahaha... tak tau la plak... :p

    ReplyDelete
  7. best main pou ni.
    masing2 tmbh anak dlm hp. hahaha

    ReplyDelete
  8. Anak-anak suka melihat benda comel tentu suka.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan