Monday, July 29, 2013

# Celcom # celcom broadband

Rasa Macam Nak .... Grrrr!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Rasa bengang sangat kut sekarang ni. Semuanya gara-gara CELCOM! Sejak minggu lepas CELCOM memang sengaja nak cari pasal ngan me.

Selama beberapa tahun me menggunakan khidmat CELCOM mobile internet tapi tak pernah pulak bermasalah sampai seminggu. Dari last week me try untuk subscribe mobile internet dari CELCOM ni but until today, hampeh! Still error. Tak habis-habis.




Tengok ni. Ni lah error yang me dapat sejak minggu lepas. CELCOM mobile internet ni memang ada masalah ke? Me ni dah malas nak call operator CELCOM sebab alih-alih nanti handphone kita yang jadi salah. Hurm,,..

Korang pun ada masalah macam ni jugak ke? 

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan