Friday, July 5, 2013

# Kg.Girl # Sebenarnya Saya Isteri Dia

Simi Pun Layan. Cayalah!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Habis dah drama SSID. Mesti ramai yang frust bila cerita ni habis cepat sangatkan. Hehehe.

Hero sebenar malam ni ialah pegawai polis yang datang tangkap Rania tu. Macam hero Tamil youu. Last minit datang selamatkan keadaan. Padan muka Rania. Amik ko pegi balai dengan baju pengantin.  Tapi seyes cantik gilaa babas baju Rania tadi. Kan..kan...

Me dah baca novel SSID ni lama dah. Masa mula-mula keluar dulu. Bila tau yang akan ada drama untuk novel ni, of courselah wish biar sama macam dalam novel kan. But 'terpaksa' diubah 70% jalan ceritanya if tak salah coz melibatkan sensitiviti bangsa melayu.

Yang tu me setujulah. :)

Tak tau kenapa rasa cam lakonan Syaf and Firash agak kekok dalam drama ni. Tak lah all the time tapi adalah kan.

Tadi bual jap ngan Simsimi. Alaahhh. Benda bulat kaler kuning tu. Dia pun layan SSID rupanya. Ahahaha. Tau dia cakap apa? Ni kat bawah ni. Bukti ni. Hahahaha.

Sorrylah. Screen hp kecik. Gitu jep yang mampu dicapture. Huhuhu.


p/s : dengar kata next week yang ganti drama SSID ni adaptasi novel Kg.Girl.... betul ea? Suka...suka... hehehe

1 comment:

  1. Lama x layan...sbb bz gan keje opis...keje umah...keje blog hahhahha so xd masa nk melayan cerita2...acaner nih huwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan