Tuesday, August 13, 2013

# #NurAisyaSyuhadaa

Hari Kedua Aisya Di Ofis Ayah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Mood raya still on but dah start keja dah semalam. Tak puas kut raya. Taktau arr kenapa rasa raya tahun ni macam kurang meriah. Hurmmmm...

Semalam and hari ni Aisya duk kat opis ayah dia. Takde orang nak jaga. Hari ni baru family adik ipar balik dari Terengganu. Huhu. Nasib baiklah kakak-kakak & adik-adik kat opis en.abg tu rajin nak melayan kerenah Aisya. Syukur sebab Aisya pun nak je kat orang. Tak memilih kecuali time dia ngantuk and lapar memang dia taknak kat orang lain.

Sekarang ni bolehlah Aisya ikut ayah sebab still ramai yang masih bercuti raya. If semua dah masuk kerja jangan harap boleh bawa Aisya dah. Huhuhu.

Aisya suka kat ofis ayah sebab ada aquarium besar. Aisya suka sangat tengok ikan. Pas ni dah ada rumah sendiri boleh la beli ikan. Nak suh Aisya bela. :)

Lagi satu sebab ofis ayah sejuk. Tido je anak umi kan. Bila sampai umah memang taknak tido dah. Asyik nak main jep. Nak claim masa main siang la tu. Huk.

Sebelum ni kat Sabah, Aisya selalu ikut umi. Kat sini pula ikut ayah. Hehehe. Nasiblah. Tahun depan baru Aisya masuk taska. Just baby adik ni taktau nak hantar nursery mana lagi coz taska UiTM kat sini tak amik baby lagi coz dah penuh. Huhuhu.

p/s : dah start rindu kat Aisya. Huhuhu.

2 comments:

  1. bro pun rasa kurang meriah ek tahun ni...

    SALAM LEBARAN :)

    ReplyDelete
  2. Teman ayah buat kerja ye hehehhe... :) selamat hari raya aidilfitri

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan