Tuesday, August 20, 2013

# Nuffnang

Oh! Nuffnang. Kenapa Macam Ni?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Pagi yang sejuk dan mendamaikan ini, ketenteraman me diganggu oleh en.Nuffnang. Huhuhu. Sedih kut. Kenapa agaknya jadi begini?


Status me bertukar dari glitterati kepada non-glitterati. Huwaaaaaa. Apa salah yang me dah buat agaknya ea? Please help sesiapa yang tau pasal ni. Semalam ok je kut. Tadi tetiba cek dah jadi macam ni. 

Ni yang rasa nak merajuk dengan Nuffnang ni. Patutlah tengok earning iklan cam kurang. Hairan jugak. Rupanya jadi macam ni. Rasa macam terbuang pun ada. :(


6 comments:

  1. Tak pernah pulak hadapi masalah macam ni, jap nak check akaun sendiri pulak. Masalah teknikal kot.

    ReplyDelete
  2. Lah knp moon.salah letak iklan ke.

    ReplyDelete
  3. Oo dinda pernah hadapi keadaan mcm ni.. Apa yg dinda buat was.. Update survey status n make sure jgn mention kita ada letak iklan lain selain nuffnang.. Alhamdulillah.. Lepas tu ok.. ;)

    ReplyDelete
  4. akak ada letak iklan lain kot ni.. nuffnang ni sensitif sikit..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan