Saturday, August 31, 2013

# Geng Gojes # Merdeka

Round-Round Merdeka!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Weeehuuuu~ simple update sebelum tidoo...

Hari ni ada bestday invitation from Umi Qi. Bukan bestday Umi Qi tapi bestday anak teruna dia Qaiser Ilman. Happy bestday sayang.

Teruja sangat nak datang tau. Yelah. First time nak jumpa Umi Qi and geng gojes yang lain. Hehe.

Pas dari party Qi tu, en.abg ajak masuk IKEA jap. Katanya nak tengok and survey barang sikit sebab nanti nak masuk umah baru. Giler ramai sangat orang. Tak larat nak bersesak terus en.abg ajak kuar. Huhuhu. Ikutkan hati me memang tak puas lagi nak jalan. :p

Then direct ke Bangsar. Umah sepupu en.abg. Nak tumpang mandi. Yelah. Kan kat area Klang pun air kurang sebab kes tumpahan minyak tu. Tu yang berangkut segala sabun bawa jalan tu. Hehehe.

Skang ni dah tersadai atas tilam. Otw nak tido. Aisya pun dah pengsan kepenatan. Best sangat dia duk lompat-lompat kat mekdi tadi. Biasalah. Ada geng. Hehehe. En.abg pulak keluar p open house. Ada jemputan lagi. Tak puas makan lagi tuu. Hehe.

Nanti sambung update entry lain ea. Kata pun simple update kan. Hehehehe.

Nyway, best sangat dapat jumpa ngan geng gojes tadi. Me jep yang terlebih segan. Pendiam laa sangat kan. hehe. Hope next time boleh jumpa uolls lagi. :)

P/s : upload pic tau. Boleh me cilok satu dua pic. Hehehe. Tak sempat nak snap-snap pic tadi.

1 comment:

Follow me @munirah_izzan