Saturday, September 14, 2013

Baby Nak Kuar Dah Ke?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Now dah otw ke PPUM.

Pagi tadi after en.abg pegi keja, dalam jam 6.15 cam tu tiba-tiba rasa cam ada something kuar. Bila cek ada lendir and darah sikit. Tak banyak pun.

So, fikir nak sambung tido jap sebab semalam tido tak lena. Sambil-sambil tu nak tidokan Aisya. But rasa cam ada contraction. Mula-mula sekali. Pegang perut keras semacam. Pas tu reda. Pas tu keras lagi. Then pas few times mcm tu terus call en.abg suh balik.

Sekarang ni pun still ada contraction but tak de rasa sakit lagi. Tapi risau sebab baby tak gerak sangat. Huhu.

Doakan urusan me dipermudahkan ea.

3 comments:

  1. waaaaa... mst excited. jaga diri ye kak.. semoga dipermudahkan proses kelahiran kelak.. amin...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan