Saturday, September 14, 2013

POU!


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sekarang ni memalam before tido, Aisya mesti nak mengadap benda ni. Huhuhu. Pening kepala umi jap. Ni rupa Pou pas me pakaikan costume. Memula Aisya nangis jugak tengok Pou jadi panda. Hahaha. Tapi lama kelamaan dia dah boleh terima. 



Food drop ni salah satu game dalam aplikasi Pou ni yang Aisya suka. Bila dah banyak makanan tu jatuh boleh dia jerit kuat-kuat. Hehe. Kadang me pun ikut terjerit jugak. :p


Ni game baru rasanya. Baru pasan few days ago yang ada game Hop ni. Bila Pou jatuuh dalam air memang Aisya akan gelak tak hingat. Hahaha. Acane nak tido cam tu.


Kadang-kadang me pulak yang terlelap bila main game ni. Hahaha. 

Aisya akan tengok me main game ni sambil raba kening dan bulu mata me. 

1 comment:

  1. adedeh moon,,smpt lg update blog..rndu aisya la ni kn..update gmbr new bby k..:)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan