Wednesday, October 16, 2013

# #NurAeeraShuhayra

Aeera : Check Up Sebulan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia
 
HAri  ni first check up Aeera. Ingat nak pegi KKIA petang but adik kata nak pegi awal. So, dalam pukul 10am something cam tu dah sampai KKIA. Awal la sangat kann. Hahaha.
 
Berat : 3.9kg (Naik 0.74kg)
Panjang : 55cm (Naik 7cm)
 
Alhamdulillah. Anak umi membesar dengan baik.
 
Pas tu kena jarum Hepetitis B dos 2. Aeera macam tau-tau jep yang dia nak kena jarum. Iya-iya nangis nak nyusu. Padahal baru pas nyusu sebelum masuk bilik jarum tu.
 
Tak bagi dia kenyang sangat coz if dah kenyang dia WAJIB lelap. Huhuhu. Nurse tak bagi lelap coz takut baby terkejut masa jarum.
 
Masa kena jarum tu pun iya-iya dia nangis. Me bangun jep dari kerusi tu terus lelap sendiri. Kesian Aeera. Me pulak yang rasa sakit tengok dia tadi. Huhuhu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Berat me naik 1.kg. Homaaiiiiii~ Gilos betul. Dah jadi 46kg. Sebab semalam beriya sangat makan daging korban kut.
 

1 comment:

  1. Yeyyy dah cek sebulan ye....sedap betul nama baby moon...best yer dah ada 2

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan