Saturday, November 30, 2013

# GiveAway # Pearl

3rd GA Pearl by mOoN di Tutup Dengan Rasminya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia




Dengan ini me mengumumkan bahawa 3rd GA Pearl by mOoN DI TUTUP! Terima kasih buat mereka, mereka dan mereka yang sempat join simple giveaway ni. Thanks jugak buat mereka, mereka dan mereka yang support me dalam penganjuran GA ni. Sayang korang ketats-ketats.. hehe..

InsyaALLAH jika ada kesempatan di masa akan datang, me akan kembali dengan giveaway yang sama sekali lagi. :)



1 comment:

  1. Yeyyy dah tamat...akhirnya kini pastiiiiiiii...nanti nak announce pemenang bg tau eh...x menang x per....suka2 jek hahahha

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan