Saturday, November 30, 2013

# #NNForPH # Nuffnang

Jom Menderma Bersama Nuffnang #NNForPH


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Jom..Jom.. Just follow the simple step. Login ke dalam akaun nuffnang. 

Klik je kat salah satu banner yang ada kat sebelah kiri atau kanan my nuffnang. 


Banner tu akan direct kan kita ke link Donation


Kita diberi 2 pilihan. Method 1 kita boleh menderma melalui pendapatan Nuffnang kita dan Method 2 pula menderma melalui akaun Paypal (jika pendapatan nuffnang kita tidak cukup).

1. Kita boleh pilih untuk menderma as anonymous. Just klik kat petak tu. Rendah diri gituu.. :)
2. Select amount yang kita nak dermakan. Serendah RM5.00 dan pilihan maksimum RM50.00. 
3. Just klik Donate.

Me pilih Method 1 tu jee.. :)
Dah habis akan keluar noti berjaya dalam petak kaler hijau macam ni.


Dan di page Earnings pun akan kuar 


Simple kan? Jom lah kita menderma. Biarpun sedikit namun besar maknanya bagi mereka yang memerlukan. 

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan