Monday, November 18, 2013

# Akademi Fantasia # faizul juara akademi fantasia 2013

Kejutan Penutup Akademi Fantasia 2013

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

FAIZUL JUARA AKADEMI FANTASIA 2013!!!! Finally....Yeayyyyy!! Ahahaha...

Me bukanlah tengok sangat AF 2013 ni. Hanya beberapa konsert jep yang me follow. Tu pun sebab kebetulan masih berjaga. Yang tengok mak jep. Hehehe.

Terkejut jap tadi coz tetiba Azhael pun ada rupanya ada AFMasuk ea.

Sebenarnya me dapat rasakan ada sedikit bias bila juri komen Azhael. As a judge boleh je if ada favo tapi jangan ketara sangat. Kan I dah cop bias. Orang lain me tak tau.

And me memang dah jangka yang Faizul akan jadi juara. Nothing impossible. Faizul nyanyi ok apa. I like the way he sing.

Tahniah Faizul!!

Semoga anda terus sukses di luar.

Tahniah juga pada semua pelajar Akademi Fantasia 2013.

Bye Akademi Fantasia 2013. Akan ada lagi ke AF ni tahun depan? Tunggu dan lihat...hehehe


















Like and support me at Jari Bulan Shop.


motif sangat pic bawah ni kan.. next entry..

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan