Sunday, December 22, 2013

Ada Yang Nak Tolong Tak?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Adoiyaiiii. Sebakul baju Aisya n Aeera yang perlu dilipat. Tu belum baju me dengan en.abg lagi tu. Basuh baju kemain rajin tapi bila part nak melipat tu tersangatlahhhh ...... (Sila isi tempat kosong). Huhuhu.

Tiba-tiba teringat pernah buat pembentangan tentang inovasi mesin basuh dulu. Mesin tu kononnya pas basuh baju akan dikeringkan guna somekind of energy pas tu kuar-kuar dari mesin tu siap lipat sekali. Huhu. Ada tak orang yang nak cipta mesin cam tu. rasa cam nak beli jeee. Hehehe. 




Tak sangka sok dah isnin......~~~

4 comments:

  1. Tanak tolonglah... Hheee... Sy ada 2 bakul nak lipat....

    ReplyDelete
  2. hanger je..malas gak nak melipat..hu

    ReplyDelete
  3. hahahaha sama lah ngan aku moon.malassss!

    ReplyDelete
  4. same here. lipat baju is the last thing among house chores yang saya akan selesaikan.. but bila angkat tu terus asing-asingkan.. underwears, baju umi, baju daddy, baju el amer(son), baju rumah (cadar, kain buruk, sarung bantal)... haha

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan