Thursday, December 26, 2013

# ephyra # mata panda

Ephyra Dah Sampai

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Few weeks ago abg Ben ada menganjurakn satu segmen ringkas bersama warga facebook. Tapi me takde pulak snip segmen tu. Huhu. Bukan tak ingat but excited sangat nak join. 

Yelah. Sebelum ni ramai jugak yang post pasal Ephyra ni kan. So, just try my luck arr.. Sebelum ni ada jugak join contest anjuran blogger MiaLiana but takde rezeki. And kali ni alhamdulillah rezeki menyebelahi me. 

Nak jugak #kulittulusmulushalusgebumacammemey. Hahaha. Berangan kau kan. 


Ni la yang membuatkan me terrpilih as one of the winner. Simple je segmen nya. :)

Mata panda? Seyes ada. Huhu. Macam-macam produk dah try. Eyemask. Garnier yg untuk mata tu. timun. Tomato. Segala jenis sayur ai tempek kat mata tu but still the same. Hurm...


Happy tau bila dapat parcel ni tadi. Hehehe. Tertunggu-tunggu jugak sebelum ni mana lah tau me salah bagi alamatkan. Hehe.


Dan-dan tu jugak buka tau. Hehe. Alhamdulillah. Syukur.

InsyaALLAH me akan kongsikan hasil yang me dapat dengan minum Ephyra ni. 

Sok jugak me akan start. Hahahaha. Nampak sangat tak sabar kan. 

Hope akan dapat kesan yang baik untuk Ephyra ni. Be good to me dear. Heeeee~

If ada kesan yang baik mungkin akan ada kotak kedua nanti. En.abg dah bagi green light but kena guna duit sendiri arr. hehe. Tak kisah pun. Nak cantik pun untuk dia kan. Ngeee~

















Wahai pemenang GA Pearl by mOoN, minta maaf sangat-sangat sebab mungkin hadiah akan sampai lewat. Ai is tersalah isi kat borang poslaju. Alamat pengirim terletak nama uolls pulak. Ades.



2 comments:

  1. Yeyyyyy best lah moon menang hadiah GA hebat cm nih...johan plak tuh...tgk ajaibnya rezeki Allah...bila moon memberi hadiah GA, maka Allah gandakan hadiah utk Moon...yeyyy seronok tau gembira utk pihak moon...cayalah!

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAHHHH SGT!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
    Instagram: izzahadi
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan